Vize Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Özel Yetenekli öğrencilerin toplumda kendilerini ifade edebilen, çevresindeki ve dünyadaki olayların farkına varan, ülkesini ve milletini seven, çağdaş uygarlık düzeyini geçmeyi hedeflemiş iyi bir yurttaş olmalarını sağlamak.

Misyon: Öğrencilerin yeteneklerini fark etmeleri ve alanları ile ilgili üst düzeyde performans gösterebilmeleri için kendilerini gerçekleştirme yolunda model olacak eğitim yaşantılarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://vizebilsem.meb.k12.tr

Adres - DEVLET MAH. 5 NOLU CAD. NO5

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Vize, Kırklareli´nin doğusunda, İstanbul´a 140 km uzaklıkta bir ilçedir. Cittaslow denilen sakin şehir unvanı ile Türkiye´deki 21 ilçeden de birisi olmuştur. 2020 TÜİK verilerine göre ilçe merkez nüfusu 14.990´dır. Vize Trakya´nın Karadeniz kıyısındaki ilçelerinden biridir. Vize, Avrupa´dan kopmamış, Yunanistan ve Bulgaristan ile kültür, turist alışverişini sürekli devam ettiren, tarihi ve turistik değerlere sahip bir Balkan ilçesidir.

Adres - DEVLET MAH. 5 NOLU CAD. NO5

Ulaşım - Yaya